Top Naefflaan Groningen voorzien van 6 Atag XL ketels

In samenwerking met Gaslijn heeft TIB een grote opstelling aan de Top Naefflaan in Groningen vervangen. Er was een opstelling van 2 Rendamax cv ketels, welke vervangen is voor zes Atag XL ketels.

Gaslijn is uitgenodigd om een prijsopgave uit te brengen voor het vervangen van twee cv-ketels Rendamax 500kw, bouwjaar toestellen 1998. In samenwerking met TIB bv hebben ze een offerte uitgebracht en de opdracht gekregen.

De gehele opstelling is vervangen voor Atag XL in cascade. Voor het warme water zijn twee toestellen geplaatst aangesloten op een laadboiler met platenwisselaar. De boiler wordt via de platenwisselaar verwarmt. Het cv deel is uitgevoerd met vier Atag XL toestellen in cascade er wordt gebruikt gemaakt van de interne regeling van de XL. Het gasverbruik over alle appartementen was 65000 kub! Een fikse gas besparing zien wij tegemoet uit de nieuwe installatie.

Wij, TIB en Gaslijn zijn trots op het feit dat we deze werkzaamheden mochten verzorgen. De gehele installatie wordt ter SCIOS-keuring aangeboden en wordt onderhouden door Gaslijn.

afspraak maken tib
Meer informatie? Maak direct een afspraak!
Bel 050 534 99 02 of verstuur onderstaand formulier.


  Uw naam (verplicht)

  Uw straat en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht (verplicht)

  Ik geef toestemming voor het verwerken en eventueel opslaan van de ingevulde gegevens (verplicht)
  (Zie privacy statement)

  Spamcode (verplicht)
  captcha

  Deel via