Waarom een lucht/water warmtepomp?

Een warmtepomp levert u een financieel voordeel op
Met een lucht/waterwarmtepomp is het verwarmen van uw woning en het produceren van warmtapwater aanmerkelijk voordeliger dan met een conventionele cv-ketel. Afhankelijk van de situatie kan uw energieverbruik wel tot 65% lager uitvallen doordat een lucht/water warmtepomp gebruikmaakt van de gratis warmte in de buitenlucht.

Daarbij komt dat de investering in een lucht/water warmtepomp relatief beperkt is omdat er – in tegenstelling tot een water/water warmtepomp – geen bronboringen nodig zijn. Het zeer hoge rendement van een lucht/waterpomp zorgt er bovendien voor dat u uw investering relatief snel terugverdient.

Een warmtepomp levert milieuvoordeel op
Minstens zo belangrijk is het gegeven dat u met een lucht/water warmtepomp van NIBE bijdraagt aan een beter milieu. Het omzetten van de zogenaamde laagwaardige warmte in de buitenlucht in bruikbare energie voor het verwarmen van uw woning of kantoorpand en het produceren van warmtapwater veroorzaakt immers veel minder CO2 in vergelijking met bijvoorbeeld een gasgestookte cv-installatie.

Profiteer van subsidieregelingen
Op landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau zijn diverse subsidieregelingen van kracht om gebouweigenaren te stimuleren hun pand te verduurzamen door over te schakelen op installaties die gebruikmaken van moderne, milieuvriendelijke energiebronnen. Een aangezien warmtepompen tegenwoordig officieel worden geclassificeerd als duurzaam, is er geen beter moment denkbaar om te kiezen voor een duurzame lucht/water warmtepomp! Informatie over de Investeringssubsidie Duurzame Energie vindt u hier.
afspraak maken tib
Meer informatie? Maak direct een afspraak!
Bel 050 534 99 02 of verstuur onderstaand formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straat en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht (verplicht)

  Ik geef toestemming voor het verwerken en eventueel opslaan van de ingevulde gegevens (verplicht)
  (Zie privacy statement)

  Spamcode (verplicht)
  captcha

  Deel via