Onderhoud

Houdt alles in één hand, dat is wel zo gemakkelijk.
Laat niet alleen een nieuwe cv-ketel door TIB installeren maar ook onderhouden. Op de verwarming moet u blindelings kunnen vertrouwen en er moet altijd warm water zijn. Dat kan alleen als het goed wordt onderhouden.

TIB biedt u de garantie dat het onderhoud aan de cv-ketel tenminste één keer per twee jaar plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant. Een goed onderhouden cv-ketel heeft een lange levensduur, lage stookkosten, minder kans op storingen en is veilig. Wij werken niet met onderhoudscontracten, de werkzaamheden zullen op basis van regiewerk worden uitgevoerd. Dit wil zeggen dat het werkelijk aantal uren en de gebruikte materialen gespecificeerd zullen worden gefactureerd.

Neem daarom ook voor onderhoud contact met ons op en onze specialist komt bij u langs. Vervolgens houden we zelf in de gaten wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt en nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. U hoeft hier zelf niet meer om te denken.

Voor eventuele storingen kunt u terecht bij onze 24-uurs storingsdienst.

De kosten voor deze werkzaamheden bedragen: 

Exclusief BTW Inclusief BTW
€ 70,00 per uur € 84,70 per uur
€ 17,50 per 15 minuten € 21,18 per 15 minuten

Wij rekenen verder geen voorrij kosten, wij rekenen altijd per 15 minuten afgerond naar boven, vanaf dat de monteur bij ons op de zaak wegrijdt totdat deze weer op de zaak aanwezig is, met een minimum van 30 minuten.

afspraak maken tib
Meer informatie? Maak direct een afspraak!
Bel 050 534 99 02 of verstuur onderstaand formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straat en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht (verplicht)

  Ik geef toestemming voor het verwerken en eventueel opslaan van de ingevulde gegevens (verplicht)
  (Zie privacy statement)

  Spamcode (verplicht)
  captcha

  Deel via