ATAG GreenDealer

GreenDealer ATAG

TIB bv uit Haren is 1 van de nieuwe generatie installateurs die zich focust op de energietransitie. Wij hebben alle mogelijkheden van een ATAG SelectDealer en zijn daarnaast een regionale specialist op het gebied van warmtepompen, warmtepompboilers en andere duurzame verwarmingsoplossingen van ATAG. Wij kunnen als ATAG GreenDealer gebruiken maken van de nieuwste technieken van ATAG, zoals het monitoren en beheren van jouw installatie op afstand. 

Graag zetten wij de voordelen van een ATAG Green Dealer voor u op een rij:

 • Gedegen kennis door uitgebreide ATAG trainingen
 • Alle onderdelen in huis voor een snelle service
 • Optimale service
 • Advies op maat
 • Vakkundige installatie
 • Standaard 5 jaar garantie op onderdelen
 • Mogelijkheid voor garantieverlenging op onderdelen naar 10 of 15  jaar met ATAG ComfortGarantie (alleen de i-serie en QR-serie)

Al deze kenmerken vormen samen cv-plus, oftewel de meerwaarde van de ATAG GreenDealer. Wilt u meer informatie over ATAG producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij werken in de regio Haren, Groningen, Glimmen, Onnen, Eelde, Vries, Zuidlaren en Assen.

ATAG ComfortGarantie

Met extra garantie profiteer je optimaal van het hoogste comfort. Zonder verrast te worden door onverwachte uitgaven. Standaard krijg je bij ATAG twee jaar garantie. Wanneer je een ATAG CV-ketel koopt bij de ATAG Dealer krijg je extra garantie.

Daarnaast kan je de garantie ook nog uitbreiden met de ATAG ComfortGarantie voor nog meer zekerheid. Daarin heb je de keus uit ATAG ComfortGarantie voor Warmtepomp of ATAG ComfortGarantie voor CV-ketels. Lees hieronder welke voordelen bij welke ATAG ComfortGarantie horen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

ATAG ComfortGarantie: Warmtepomp

ATAG ComfortGarantie is nu ook beschikbaar voor de ATAG Energion warmtepompen, exclusief via de ATAG GreenDealer. Dé manier waarop de ATAG GreenDealer het verschil maakt.
ATAG ComfortGarantie op warmtepompen is beschikbaar met een looptijd van 5 jaar op de onderdelen.

Klik hier voor de Brochure ATAG GreenDealer

ATAG ComfortGarantie: CV-ketel

Lange garantie op de warmtewisselaar
Wanneer je je CV-ketel koopt bij de ATAGDealer krijg je standaard 5 jaar garantie op onderdelen* en 15 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar* (voor de i- en Q-Serie), tenzij er anders is afgesproken met je ATAGDealer.

Nog langer profiteren van zekerheid?
Wil je liever 10 of 15 jaar garantie op onderdelen van de CV-ketel? Geen onverwachte uitgaven en vooraf weten waar je aan toe bent? Dat is mogelijk met ATAG ComfortGarantie. Een vorm van verlengde garantie, die wordt afgesloten bij de ATAG SelectDealer én ATAG GreenDealer.

* Voor de jaren 11-15 geldt een kortingsregeling op een nieuwe warmtewisselaar. Vraag de ATAG SelectDealer of ATAG GreenDealer naar deze kortingsregeling en welke gebruiksartikelen niet onder de garantie vallen.

Klik hier voor de Brochure ATAG ComfortGarantie

afspraak maken tib
Meer informatie? Maak direct een afspraak!
Bel 050 534 99 02 of verstuur onderstaand formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straat en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht (verplicht)

  Ik geef toestemming voor het verwerken en eventueel opslaan van de ingevulde gegevens (verplicht)
  (Zie privacy statement)

  Spamcode (verplicht)
  captcha

  Deel via