Uw duurzame installateur

TIB Totaal Installatiebedrijf b.v. uit Haren bestond april 2017 35 jaar. Na 12 jaar op Middelhorsterweg 30-B in Haren te zijn gevestigd, verhuisd TIB eind dit jaar naar een ander pand op Felland Noord in Haren. Eelke en Marja Stegewans gaan samen met het team deze nieuwe uitdaging graag aan.

Sinds januari 2011 is Eelke Stegewans de eigenaar van TIB b.v. Hij is al werkzaam sinds januari 1990 bij TIB. Eelke: “De klant staat bij ons centraal en wordt op zijn wenken bediend. Bezig zijn met mens en techniek is het mooiste wat er is! Onze motto is ‘Doe wat je zegt en doe maar gewoon.”

TIB
TIB b.v. is de totaal-installateur van Haren en omgeving voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om renovatie, onderhoud of nieuwbouw. Bij TIB kan je terecht voor: zonne-energie, gas, water, sanitair, keukens, dak- en zinkwerk, riolering, ventilatie, elektriciteit, cv-regeling, airconditioning, vloerverwarming, centrale verwarming, badkamers & toiletten en onderhoud cv-ketels.

Warmte, licht & water
“Wij verkopen warmte, licht en water. Drie zaken waar onze klanten niet zonder kunnen. We gebruiken deze drie dingen dan ook om uw huis te verwarmen, door middel van CV toestellen, warmtepompen, zonneboilers, radiatoren en vloerverwarming. We laten de klant het licht beleven door hoogwaardige verlichtingsoplossingen en elektra-installaties aangepast aan ieders specifieke wensen, denk hierbij ook aan huisautomatisering. Ook met het water doen we iets bijzonders, we gebruiken het in onze badkamers die we in overleg met de klant zo ontwerpen dat douchen en baden een beleving wordt”, zegt Eelke.

Duurzaamheid
“Fossiele brandstoffen zijn eindig, laat u niet verrassen. Wij helpen en adviseren graag.”

Onderhoud
“Dit alles moet natuurlijk ook worden onderhouden, dus ook op dat gebied kunnen we de klant ontzorgen, door uw gastoestellen te onderhouden.”

En de plannen voor de toekomst? “Op onze nieuwe locatie willen we de klant op dezelfde manier blijven bedienen als nu, maar met de moderne technieken. Met de focus op tevreden klanten.”

Heeft u een probleem, vraag of wens? Dan kunt u contact opnemen met TIB via 050-5349902.

Voor meer informatie over TIB zie www.tib.nl

Bron: Harener Weekblad 17-7-2017

Deel via