Onderhoud en service

Houdt alles in één hand, dat is wel zo gemakkelijk.

Laat niet alleen een nieuwe cv-ketel door TIB installeren maar ook onderhouden. Op de verwarming moet u blindelings kunnen vertrouwen en er moet altijd warm water zijn. Dat kan alleen als het goed wordt onderhouden.

OK CVTIB bezit het OK CV label en biedt u de garantie dat het onderhoud aan de cv-ketel tenminste één keer per twee jaar plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant. Een goed onderhouden cv-ketel heeft een lange levensduur, lage stookkosten, minder kans op storingen en is veilig. Wij werken niet met onderhoudscontracten, de werkzaamheden zullen op basis van regiewerk worden uitgevoerd. Dit wil zeggen dat het werkelijk aantal uren en de gebruikte materialen gespecificeerd zullen worden gefactureerd.

Neem daarom ook voor onderhoud contact met ons op en onze OK CV specialist komt bij u langs. Vervolgens houden we zelf in de gaten wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt en nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. U hoeft hier zelf niet meer om te denken.

Voor eventuele storingen kunt u terecht bij onze 24-uurs storingsdienst.
afspraak maken tib
Meer informatie? Maak direct een afspraak!
Bel 050 534 99 02 of verstuur onderstaand formulier.


  Uw naam (verplicht)

  Uw straat en huisnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht (verplicht)

  Ik geef toestemming voor het verwerken en eventueel opslaan van de ingevulde gegevens (verplicht)
  (Zie privacy statement)

  Spamcode (verplicht)
  captcha

  Deel via