Zonneboiler

Duurzame oplossingen voor warm water en verwarming

Platdakopstelling

Platdakopstelling

Op zo’n 150 miljoen kilometer van de aarde bevindt zich een unieke energieleverancier: De Zon. Onze Zon. Een onuitputtelijke bron van licht, warmte en… comfort. Niet alleen is het heerlijk om buiten van de zon te genieten, haar stralen bieden ook binnenshuis volop mogelijkheden om je te koesteren aan de warmte.

Zonne-energie is eigenlijk geen alternatieve energie meer te noemen. ATAG combineert al meer dan 60 jaar de nieuwste technologiën op het gebied van (gas)verwarming. Dit heeft ertoe geleid dat zonne-energie nu in alle seizoenen betrouwbaar en rendabel is toe te passen voor het verwarmen van zowel water- als verschillende verwarmingssystemen.

Bewust kiezen voor duurzame voordelen
Na aankoop en installatie is de benodigde zonne-energie helemaal gratis en zijn de ATAG zonne-energiesystemen praktisch onderhoudsvrij. Bovendien spaart u met een zonne-energiesysteem natuurlijk de schaarser wordende grondstoffen en vermindert u de CO2 uitstoot aanzienlijk.

ATAG SolarSystemen
ATAG onderschrijft het belang om zuinig en duurzaam met energie om te gaan. Eigen research en ontwikkeling hebben geresulteerd in twee hoogwaardige oplossingen voor warm water en verwarming. De CBSolar zonneboiler en de Q-Solar hybride CV-ketel. Voor beide wordt de SolarCollector geleverd om de zonne-energie op te vangen.

CBSolar
De CBSolar is een zonneboiler (voorverwarmer) en SolarCollector die in combinatie met een combi-ketel functioneert. De ATAG CBSolar wordt geleverd in sets verdeeld in 3 hoofdgroepen, nl. 120200, 300 en 400 liter.

Q-Solar
De Q-Solar, een hybride CV-ketel die zowel voor warmwater als verwarming primair de gratis zonne-energie benut. Een ZonLichtSysteem bestaat uit een Q-Solar en een SolarCollector. Het systeem zet zonne-energie om in warmte en warm water en reageren niet alleen op directe zonnestraling maar ook op licht. Het toevallig aanwezige wolkendek speelt slechts een ondergeschikte rol, vandaar de term ZonLichtSysteem. Ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Deel via